Εκπαίδευση του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας του Ε.Κ. Κατερίνης στην ΚΑΡΠΑ

Εκπαίδευση του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας του Ε.Κ. Κατερίνης στην ΚΑΡΠΑ από τους Διασώστες-Εκπαιδευτες του  ΕΚΑΒ Κατερίνης.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση των μαθητών/τριων της τρίτης τάξης του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας  (ειδικότητας: Νοσηλευτικής, Μικροβιολογίας Ιατρικό-Βιολογικό και Βρεφονηπιοκομίας) στην ΚΑΡΠΑ από τους Διασώστες-Επκαιδευτές του ΕΚΑΒ Κατερίνης.

Οι μαθητές/τριες του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας του E.K. Κατερίνης   εκπαιδεύτηκαν στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή,  στη πλάγια ασφαλή θέση,  καθώς πνιγμονή τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Όλοι οι συμμετέχοντες, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκπαιδευτική διαδικασία από τους έμπειρους και με ιδιαίτερη μεταδοτικότητα διασώστες – εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, εκπαιδεύτηκαν πάνω σε προπλάσματα τις τεχνικές και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε ενδεχόμενα περιστατικά που θα συναντήσουν στη ζωή τους, υπήρχε ενεργό συμμετοχή από όλους.

Οι καθηγητές και οι μαθητές του  Τομέας Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας του E.K. Κατερίνης  ευχαριστούν  θερμά την κ. Δέσποινα Χαρίση καθώς και το προσωπικό του ΕΚΑΒ Κατερίνης (εκπαιδευτές-διασώστες) για την άψογη συνεργασία, την εξαιρετική ενημέρωση και εκπαίδευση προς τους μαθητές/τριες και ευελπιστούν σε παρόμοιες μελλοντικές δράσεις συνεργασίας.

 

Εργαστηριακό Κέντρο Κατερίνης

 

Δ/νση: Τ. Τερζοπούλου 150, Κατερίνη, 60100

 

Γραμματεία: +30 23510 47206

Δ/ντης: +30 23516 04979

 

email: mail@1sek-pierias.pie.sch.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στην υπηρεσία νέων μας, και θα λαμβάνετε email με τα νέα του Ε.Κ. Κατερίνης.

Please enable the javascript to submit this form